Author Topic: Bugs & Errors - Main Site  (Read 26608 times)

Online Stu

  • Technical Support
  • Very regular poster
  • *******
  • "Sorry! Not In Service"
    • View Profile
    • WMBU website
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #75 on: November 16, 2017, 08:32:16 PM »
The latest NX photos from yesterday (15/11/17) aren't showing.

Try refreshing your browser, they display fine for me.
Admin of West Midlands Bus Users page on Facebook.

Local routes: 11A/C, 36, 58, 60, S16, X1, X2

Offline Jack

  • Very regular poster
  • *****
  • 4481, 4487 and 4489 are the Best Gemini's!
    • View Profile
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #76 on: November 16, 2017, 08:42:32 PM »
Try refreshing your browser, they display fine for me.
They are now, they weren't 2 hours ago.

Online Tony

  • Site Owner
  • Administrator
  • Very regular poster
  • *****
  • Hello, its the owner posting again!
    • View Profile
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #77 on: November 16, 2017, 08:57:57 PM »
They are now, they weren't 2 hours ago.

It was a problem my end. When I put them on last night, none of yesterday's uploaded, I reloaded them this afternoon, Jack must have looked when they were half on.

Tonight uploads should appear in about an hour if that works!

Offline John

  • Very regular poster
  • *****
    • View Profile
    • My Flickr Page
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #78 on: December 01, 2017, 07:27:45 PM »
Yesterdays picture of 6861 does not appear, it has the broken link symbol

Offline Squiz1971

  • Very regular poster
  • *****
  • Metrobuses/Fleetlines were my fav buses growing up
    • View Profile
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #79 on: December 01, 2017, 07:41:17 PM »
Yesterdays picture of 6861 does not appear, it has the broken link symbol
Thought it was my computer playing up @John

Online Tony

  • Site Owner
  • Administrator
  • Very regular poster
  • *****
  • Hello, its the owner posting again!
    • View Profile
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #80 on: December 01, 2017, 08:00:58 PM »
Thought it was my computer playing up @John

It's really annoying me, I cannot get it to work!

Offline Jack

  • Very regular poster
  • *****
  • 4481, 4487 and 4489 are the Best Gemini's!
    • View Profile
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #81 on: December 01, 2017, 08:43:12 PM »
Yesterdays picture of 6861 does not appear, it has the broken link symbol
Same for me.

Offline John

  • Very regular poster
  • *****
    • View Profile
    • My Flickr Page
Re: Bugs & Errors - Main Site
« Reply #82 on: Today at 02:21:47 PM »
Bottom picture on the page of NX 6864 is of 6868

Bottom picture on the page of NX 6867 is of 6864